Informatie

Belangrijk.

Yellow Oil Somthawin is geen massageolie, Dokkoon brand Sprays zijn dat wel. De werking is gebaseerd op dezelfde wijze.

Indicaties: Thai gebruiken de olie bij lichte (niet open) verwondingen, pijnlijke of stijve spieren en gewrichten, hoofdpijn, insectenbeten, duizeligheid, allergieën, misselijkheid.

Opmerking.

hierna wordt het aanbrengen van de olie uit een druppelfles beschreven. Bij gebruik van een roller kan de olie worden aangebracht door te rollen over het te behandelen gebied of de vingers.
Lichte verwondingen en brandwonden: Breng enkele druppels olie op of rond de wond of brandplek en masseer het kort en heel lichtjes in. Let op: niet toepassen op open wonden.

Pijnlijke of stijve spieren.

Breng een klein beetje olie op het te behandelen gebied en wrijf het in met snelle en oppervlakkige bewegingen, totdat het heet wordt. Als zulke snelle bewegingen te pijnlijk zijn, kan de olie zachtjes worden in-gemasseerd. Bedek het gebied vervolgens om het warm te houden en probeer een paar minuten te rusten.
Als je de olie gebruikt zodra je een spierpijn voelt, is er goede kans dat je binnen een half uur pijnvrij bent. Als je het gebruikt op zwaarbelaste spieren, kun je snel verlichting ervaren. Was je handen na de behandeling grondig met zeep, maar was Niet het behandelde gebied gedurende minstens 2 uur.

Pijnlijke of licht gekneusde gewrichten.

Breng wat olie op en rond het gewricht en masseer het kort en lichtjes in. Bedek het gebied om het warm te houden en laat het enkele minuten inwerken.

Hoofdpijn.

Breng een paar druppels olie op enkele vingertoppen en wrijf het met kleine cirkelbewegingen zachtjes in de huid op je slapen. Doe hetzelfde in het nekgebied direct onder de schedelrand. Ga daarna even rusten op een donkere plek of met een doek over je hoofd.
Insectenbeten: De olie is bijzonder effectief bij insecten- en mierenbeten. Breng een klein beetje olie aan op de beet en laat het haar werk doen.

Duizeligheid, allergieën en misselijkheid, bijvoorbeeld als gevolg van zee- en luchtziekte.

Open het flesje en adem de dampen enkele minuten in en uit, of doe twee druppels op een zakdoek en adem daar doorheen. Je kunt ook enkele druppels in een inhalator doen, of een druppel op een doekje en dit op je kussen leggen voor je gaat slapen.

Waarschuwingen

De olie is uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik.

Belangrijk: ieder huidtype is anders! Probeer altijd eerst een minimale hoeveelheid olie op een niet aangetaste plek en wacht daarna enkele minuten om te zien hoe de huid reageert. Volgens onze informatie zijn allergische reacties nog niet voorgekomen.

Als je de olie op de huid toepast, kun je een prikkelende, koude of hete sensatie voelen. Dit komt door de (koelende) ingrediënten in de olie en is doorgaans positief. Hou een behandeld gebied een poosje uit de buurt van kou en wind na het aanbrengen van de gele olie.
Was je handen altijd grondig met zeep na aanraking met de olie. Laat de olie niet in je ogen komen. Als dat toch gebeurt, droog het eerst deppend met een zakdoekje. Op kleding kan de olie vlekken achterlaten.

 

YellowOil is in verschillende verpakkingen verkrijgbaar, je kan het bij ons kopen.
Klik hier om naar de webshop te gaan.

© 2017 - 2021 yellowoil | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel